Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Programul următor

31 martie

Aventurile lui Chiț

7 aprilie

Rățușca cea urâtă

14 aprilie

 

Legenda Cetății Neamțului

21 aprilie

Frumoasa și Bestia

 

28 aprilie

-   Sărbătorile Pascale -

5 mai

O poveste posibilă

12 mai

Sarea în bucate

19 mai

Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele - premiera

26 mai

Dănilă Prepeleac

2 iunie

Frumoasa şi Bestia

INTERVIU CU MARCELA MOTOC

Interviu de Sorin Ciociu

Marcela, erai actrita Teatrului L.S.Bulandra dar la un moment dat ai decis sa pleci din tara. Ai locuit mulți ani în străinătate. Ce ai facut cei 11 ani cat ai locuit in Paris ?

M-a intrebat cineva, odata, ce as fi facut daca nu faceam teatru. N-am stiut sa raspund. Am cautat, nu gaseam. Totusi ar fi fost ceva ce mi-ar fi placut sa fac, dar nu era o meserie. As fi calatorit. Insa nu ca turist si nici in interes de serviciu, nu stiam cum, dar altfel.

Vezi tu, Universul conspira. Asta s-a intamplat. Pe cai ocolite, pentru ca mai intai Universul mi l-a scos in cale omul potrivit de care m-am indragostit pana peste urechi, cu care m-am casatorit si am plecat din tara – fara sa-mi fi dorit macar sa plec din tara; l-am urmat, ma ducea la Paris – cine ar fi spus nu ?!  Si pentru ca prin natura meseriei lui el trebuia sa calatoresca, luni de zile in te miri ce tara, eu il insoteam. Si, bang ! Uite cum mi s-a intamplat calatoritul altfel.

Un timp, am crezut ca se poate trai si fara teatru. Si se poate. Doar ca e un fel de trait pe jumatate. Pentru ca nu mai eram intreaga. Nu mai eram eu. Si deveneam din ce in ce mai tare o persoana pe care n-o cunosteam si n-o recunosteam. Imi eram straina mie si nu mi-am dat seama de asta decat atunci cand am inceput sa joc din nou.

Citește Interviul integral AICI

La sfârșitul lunii trecute mi-am jucat Fata din Curcubeu la Botoșani. Spectacolul meu a fost invitat în festivalul AmFiTeatru. N-am știut la ce să mă aștept. N-am știut nici ce mă aștepta.
Fara nicio exagerare, publicul tânăr al acestui festival, public de care îmi era frică, m-a încărcat cu energie pentru tot restul anului. E fantastic să joci simțind că publicul te sprijină, să simți că te-ai putea arunca în orice moment în mulțime și că ei nu te-ar lăsa să cazi, că sunt acolo orice ar fi, atenți, empatici, generoși, că respiră în același timp cu tine, parcă își reglează și bătăile inimii în ritmul inimii tale. Am fost copleșită de reacțiile lor. Gelu Ʀîşca, Lenuș Teodora, frumoși oameni puneți laolaltă, asemenea vouă! Vă mulțumesc!
Gazdă dragă, Teatrul Vasilache, Marius Rogojinschi, mulțumesc! Pe lângă Botoșani mi-ați îmbogățit emoția și cu celelalte două spectacole de la Câmpulung Moldovenesc si Gura Humorului. Alt public tânăr și foarte generos și talentat. Cele 4 spectacole au fost un maraton din care am ieșit câștigătoare.
Mulțumesc Octavian Hîțu pentru fotografii, sunt minunate; mulțumesc Micii Reporteri - Ziarul BUZZ -Telebuzz.ro, sunteți ca sarea în bucate! Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele care m-au copleșit pe toate căile, prin mesaje, prin viu grai, prin postări.
Vă am încrustați în suflet. M-ați făcut fericită, oricât de patectic ar suna. Încă vibrez cu aceeasi emoție datorită vouă! ❤️
*foto Octavian Hîțu
** Știu, sună ca și când aș fi luat un Oscar. Da' credeți-mă că dacă dădeam drumul la emoție imediat după zilele alea de festival, v-ar fi trebuit un tub de triferment să mă digerați.
***"Fata (fericită) din Curcubeu", azi, ora 20,15 la "Teatrul de Arta".

Sursa Facebook: AICI

 

Urmareste-ne pe Facebook