„Fram, ursul polar” 

„Fram, ursul polar”

                                       după Cezar Petrescu

Regia artistică:   Toma Hogea

Asistent regie: Mihaela Ştempel

Scenografia:    Mihai Pastramagiu

Mişcare scenică: Victoria Bucun

Muzica:  Radu Sanduloviciu

Distribuţia:  

Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi, Alin Gheorghiu, Ana-Maria Apetrei

        Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului ”Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului.

       Spectacolul ”Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de ”ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor.

        Diversitatea elementelor scenice, propunerea regizorală, muzica – de foarte bună calitate, scenografia transpusă scenic într-un mod rafinat, elegant, profesionist, certifică valoarea artistică a spectacolului.  (Toma Hogea – regizor artistic)

       ”Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!