CAPRA CU TREI IEZI    

    

Spectacolul  „Capra cu trei iezi”, este adaptare după Ion Creangă,  dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, Scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.
 
Din distribuţie fac parte actorii:  Anamaria Chelaru, Renata Voloşcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu   

            Aşadar, în acest week-end, părinţi, bunici, copii, nepoţi, vă invităm să fiţi alături de noi la premiera cu numărul 214, să vă bucuraţi de un spectacol inedit.

            „Toate teatrele din ţară au în repertoriu povestea Caprei şi a celor trei iezi. De ce Capra cu trei iezi? O poveste clasică în care am încercat să combin elemente moderne, giumbuşlucuri, pe placul copiilor. Deşi suntem în secolul XXI, propun o întoarcere în timp cu poveştile şi povestirile lui Ion Creangă. Au fost, sunt şi vor fi pe înţelesul copiilor” (Mihai Donţu, regizor artistic)

Recomandat copiilor cu vârsta între 5 şi 10 ani

 

Vizitați pagina noastră de facebook, pentru mai multe informații și noutăți!

 Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona ONLINE la adresa  https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html, secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

PARTENERI MEDIA
​​​​​​